Share Me Your Link Please.. :P

Followers

Lepak Kat sini la.. ^_^

About Me

My photo

Hello my friends! :) first thing i want you all to know that i already connect my blog with my google+ account.. this is the 1st time i'm using google+ although i really don't understand how it's works.. but its similiar to others social network.. so i will try my best to do what i can.. so i will start all the introduction from the beginning well my name is sulyussuf sulaiman.. but you all can call me hafiz or my in game name (IGN) NaharaShuya i'm a gamers.. i'm still study.. the class i attend right now is called architecture drafting.. its a little bit hard for me but i'll try my best so when i finish study i can be a draftsman or architect wish me luck :).. erm.. there is so many thing i want to share.. but maybe i will post it later.. when the right time is come i will post it here.. you all just wait ok.. dont forget to follow me at my blog and all my social network thx >_^V

Sunday, January 30, 2011

"kamu fikir kamu hebat la kunun" utk mereka2 yg pernah jadi kwn aku dlu...

well hello prens.. and my ex frens.. hari nie aku rasa mcm nak memaki jak la.. u know why?? sebab segelintir dari kwn2 aku time aku skola dlu skrang da bukan mcm kwn dah.. aku pun xtaw maw gelar dorang nie apa.. mcm si taik2 bha tau ka!!.. 

langsung nda maw melayan nie konon.. mcm la hebat sangat.. mcm pig ada la.. baru belajar tinggi 1 tingkat dari sya trus nda mo melayan kunun.. punya la tembirang.. apa kmu pikir aku kerja di shell ni nda da pelajaran ka? weeiii tengok gaji sepa lagi besar lorhhh.. mcm si taik2 ja kamurang.. F*CK OFF!!

apa lagi yg di facebook nie alamaa.. hahaha aku komen buli2 nda di reply... astagaaa.. mcm pantat betul2 owh... eii panas owh.. hahaha.. kalau la aku jumpa kamu kan.. aku kasi rasa juga kamu nie kasut kerja aku size10...  btul bha... kalau jadi manusia tu kan jgn tlampau tembirang bha.. kalau suda berjaya jgn la maw tunjuk yg kamu hebat dan org2 yg mcm aku nie kunun kamu nda maw pandang.. CEEHH!!! HAAKK PUII!!!!.. pi mati la BABI.. hahaha.. weeeiiiii...
heran aku panas btul aku nie hari.. hahahah..

okey la suda la.. makin aku memaki makin aku bedosa.. baik aku simpan jak.. tapi awas owh law aku jumpa kamu di mana2.. hahah aku minta maaf awal2 la k.. tapi confirm aku maki depan2... 

jadi bagus kamu harap2 nda jumpa sma sya la.. hahahahaha....
sya suda mark owh kamurang... yg pernah 1 skola ma sya tu kamu tau sya mcm mana kan.. hahah sampai skrang sya msh mcm dlu juga so paham2 la arr..

anyway thx for reading.. :P
assalammualaikum...

Hack Instant Mission for ninja saga

Good morning friends.. today i want to share some ninja saga hack with all of u... ^_^..
u want it?? u read it... u dont want it?? who cares?? huehuehue...
just kidding... =P

Wokey! first u need a Fiddler2.. 
Click here to download the Fiddler2..

after that u need to download this file..
ninja saga Instant Mission hack...
Click here to download 

how to use this hack??
its easy... even my grandma can do this hack to.. =P hehe..

ok get serius!.. i teach u step by step...after u done downloading those file.. install fiddler2.. then open ur browsers.. me use mozila.. u should can see fiddler on right side of ur browser..

right click on it.. then click use fiddler Automatically

1st step Run Fiddler2..
2nd step click AutoResponder then click Enable Automatic responses and Permit Passthrough for Unmatched Request..
3rd step extract GKscripters winrar.. and u should get the GKscripters folder..
4th step open the folder then drag the 2 file to fiddler2..
5th step login into ur facebook then play ninja saga... 

this hack is still working 100% and its safe.. if u are free user u can do premium mission to..
hack not made by me..
all credit goes to Godknows syndicate... 

i hope u guys enjoy it.. 
thx for reading and please leave me ur comment..

Saturday, January 29, 2011

Apa pendapat korang erk??!

Assalammualaikum to all my friends and salam sejahtera...
sebenar nya entry sya ari nhe x la special sangat... entry biasa2 jak :P
dan tujuaan entry sya nie supaya korang bleh bagi komen2 korang yg mahal2 tu ataupun pendapat la.. sebab kebanyakan entry sya yg lain2 cuma 1-2 org jer yg komen hurmmm =_=" x best waaaa. >.< mrajuk nie nanti law cam nie.. =P hehe "Buang tebiat"...

okey la.. mcm nie.. sebenarnya sya nak tanya pendapat korang la kan... ermm.. ada 2 soalan nie.. soalan yg 1st perlukah blog seseorang itu kelihatan cantik/menawan?? ataupun sekadar ada blog ja and banyak entry pun dah cukup??? x payah nak make up banyak2.. yg mana 1 yg penting??

and soalan ke2 pla.. korang rasa yg mana 1 dpt menarik people utk menjadi follower kat blog kita?? bahan ceritanya kah?? ataupun cuma design blog kita cantik2 ja pun da dpt tarik follower?? 

bunyi soalan tu mcm sama kan? tapi sebenarnya dia 2 ayat yg berbeza.. :P bingung ka?? huhuhu.. itu la soalan yg bermain2 kat otak sya skrang nie.. hmmm.. xbleh tulis 2-2 arr mesti kena pilih 1 jak.. yg mana 1 lebih penting? 1 answer for 1 question.. okey..

well persoalan ini timbul becoznyaaaaa.. sya ingin tahu laaaa.. hehe..
supaya sya bleh mengimprove kan lagi my blog nie and maybe soalan ini juga berguna pada org2 yg baru sahaja ingin menceburi bidang blog ini.. habis sya nie masih newbie lagi baa.. masih banyak benda sya xtau..

and sory la law sya nie banyak tanya k..
apa2 pun plss give me ur comment ASAP okai?? thx for reading..

Friday, January 28, 2011

Time Out!.. >_^

assalammualaikum pembuka kata... 
hari nie aku xda apa2 idea lar.. sbb dari tadi aku
main psp ja ma kwn aku nhe.. kami lawan main pes2010..
dan berakhir dengan seri coz penalty kick x di kira..>_^
nyaris2 x p sembahyang jumaat tadi =P

erm.. lagi 1 thx ya pada sesiapa yg sudi jadi follower sya.. sya hargai sangat2.. yg dah jadi follower sya tapi sya belum follow jgn risau k.. sbb masa x mengizin kan sya BW skrang nie..
sorry k.. sya janji esok sya akan follow.. 

erm kalau bleh tingal kan la link korang kat shout box sya tu atau pun kat tabs ke3 tu.. bleh kita share2 link.. :D bleh kan??? hee~..

erm.. ohh yaa.. baru sya ingat.. pada yg baru first time masuk ke blog sya nie wellcome prens.. and jgn lupa jadi follower sya k.. confirm sya follow balik.. :D and kalau rajin2 tu click la like blog sya nie dan juga fan page sya kat facebook tu k.. Thx!..
huuuuuuu~~ 
da menguap nie.. mata pun dah berat da.. >.<
so sya tdo dlu la k.. Good nite.. >_^V

Thursday, January 27, 2011

I'm So Tired!!

hai.. hmmm.. sorry to all my friends.. today i'm so tired.. nak juga lawat blog korang and tengok entry2 korang yg baru2 and fresh.. tapi kepala nie dah berat sangat... semalam langsung xda tdo... >.<... sorry sangat2 yerr... ninja saga, ngan crime city pun sye x larat dah nak bukak biar la esok jer la baru main..

erm.. lagi 1 sya da beli 6ber Hotlink.. 
sya beli coz bnyak kwn2 dari semenanjung guna 6ber hotlink so utk keep in touch sya beli la new sim.. murah sikit nak sms.. law nak guna 6ber celcom mahal gila law nak xmx.. tapi masalahnya sya xtau mcm mana nak guna 6ber nie.. bingung sangat2 sampai kepala sya jadi pening huhu... nanti korang ajar2 la sya k.. 


erm.. okey la.. sya nak gi tidow dlu nhe... bubye....

Wednesday, January 26, 2011

Gaduh kat facebook!.. hahaha

weii hari nie ramai budak2 xial2 di facebook hak3...
aku pun x tau ape masalah dorang kat aku...
rasa2nya aku xda wat salah pa2 pun kat dorang.. 
aku cuma post nie jer  semalam... 



sya post nie pun dia xpuas hati ke?? bengong la tu budak hahaha...
tapi mungkin dari nenek moyang dorang lagi kot dorang x di ajar beradap tu pasal la perangai mcm sampah.. hahaha.. brabis juga dia maki aku tadi,, tapi aku cool je.. =P aku xsuka la gado2 nie so aku undur kan diri je la.. biar kan jer la dia menyalak kat sana.. hak3.. paling2 pun ini jer yg aku tulis...



kira lama juga la kami main maki2.. tba dia post tangan peace.. 


aku ingat kan dia nak damai dah rupanya masih x puas hati lagi!! wakakakak betol2 la bengong punya budak huk3..
gara2 aku layan mamat tu dari siang aku x tdo sampai ke mlm.. dah la aku kena keja mlm nie.. eii memang sampah la mamat tu...  tapi xper la.. best juga memaki sekali sekala wahahaha..


okey la dah time utk aku mandi and g kerja.. 
harap korang keep in touch with me k hohoho..
assalammualaikum...

KANAK-KANAK HILANG!!

Assalamualaikum, readers ~

minta perhatian terutama blogger ! korang kalau boleh, copy la entry ni.

SESIAPA YANG ADA TERJUMPA KANAK-KANAK ( GAMBAR DI ATAS ). PLEASE & TOLONG LAPORKAN KAT BALAI POLIS. ATAU INFORMKAN KAT AFIF. NI ADIK SEPUPU DIA. HILANG PETANG SEMALAM. KAT AREA GOMBAK/PPR , GOMBAK SETIA. KANAK- KANAK NI BERNAMA AFIF SAFUAN DAN BERUMUR 10 TAHUN.



tolong ye ! kesian adik afif safuan ni. kecik lagi. tak pun, korang tinggalkan comment kat entri kalau ada ape-ape maklumat. TERIMA KASIH !

Tuesday, January 25, 2011

The Best way to get Free Kaspersky!!

haii all!!.. i just want to ask.. did u give a full protection for ur pc/laptop or not?? allways get attacked by virus?? can't buy an antivirus because to expensive?? or dunno how to get it for free??

dont worry i will solve ur problem inshaALLAH..
This is my free Antivirus screenshot... 


1st thing u need to do is download an kaspersky 2010 or 2011..
i recommend for u to download this... 
kaspersky internet security 2011 trial

after that download this file...
Kaspersky Updated (21-01-2011) And Not Blacklisted Activation Key Files KAV+KIS DOWNLOAD 

this key is allways update.. for the key update visit this website..
http://www.kavkisfile.com/key/
make sure ur anti virus is turn off..
Kaspersky Has Blocked that Site(www.kavkisfile.com) For Providing
Free Activation To Everyone. There Is No Virus/Trojan Or Phishing Attack In This Sites.


how to Activate kaspersky? just read activation method for 2010 and 2011.. i have test it and its working perfectly.. thx for reading...
leave me a comment.. >_^V...

Monday, January 24, 2011

Motor cepa paling encem?? hehehe..

hohohoho... thx sebab sudi datang ke blog sya yg x seberapa ini...
alang2 da korang kat sini apa kata korang jadi follower sya.. bleh kan? hehehe.. nanti korang tingal kan la link korang kat shout box di sebelah kanan tu nanti sye g follow korang blik.. :D..

hari nie sya nak kenal kan korang ngan kwn2 baik sya dengan motor2 dorang yg mantap2... huahuahua....

member yg 1st nie nama dia pole... 
dulu tingal kat keningau gak.. tapi skrang da p membakut coz dia keja kat sna...  lagi pun memang kg dia kat sna.. hoho...
yg nie motor dia..  tapi nie colour lama la... 
skrang da ganti ngan colour baru... mcm lawa x?? >_^V.. hee~~..
mcm mana pulak ngan yg nie? power x? nama tuan punya moto nie Yau... gambar org nya xda coz aku lupa nak ambik gambar dia.. jadi motor die je la aku kasi nampak k.. huhuh.. 

 
yg nie my brother dengan motor nya yg masih guna kaler lama ohoho... nama dia Wira..
rupa moto dia skrang da jadi mcm nie... dia nie memang gila purple sikit.. semart kan.. nampak simple ja... :D

member yg 1 nie pula nama dia Abu.. gambar dia pun sye xda huhu.. motor dia jela dulu korang tengok.. k..

Old colour 
New colour..  sori kabur sikit pic nie huhuhu... 


dan yg nie pula adalah aku!! yeahh!!.. wahahaha.. =P.. xkan aku xda kan.. mana bleh ketingalan.. huehueue... 


and this is my sayang.. >_^V and kira dya nie otai moto2 di atas.. coz paling laju.. wahahaha.. kunun la.. =P.. 

sebenarnya ada ramai gie member2 sya yg lain.. si richie, pipi, nizam ngan zul kat kelombong, si mek, aping.. ping budak2 skuter lagi wewin, ruin, manaf, aii ramai lagi la... tapi lain kali la aku post tentang dorang.. sbb x larat dah =P

ok la... itu jak dari sya.. skrang dah time utk tdo.. coz mlm nak keja lagi >.< ermmm... korang komen2 la skit k.. jadi ada juga utk sya baca2 nanti >_^ daaaa... assalammualaikum... :D

Monday, January 17, 2011

Ninja saga simple hack..

I'm feel so bored.. so i post this..
how to hack body akatsuki weapon samehada and back item..


see ur self!.. 


Tools u need:
fiddler2 click here to download...

this is the link for the hack file.. 
akatsuki samehada and back item hack 

how to use??
run fiddler2..
click AutoResponder then click enable automatic responses and permit passthrough for unmatched request..
after that just drag the file from the hack Folder to fiddler2..
then open ninja saga...


u must equip this item to make this hack working..
noobie custom male = akatsuki clothes
kunai = weapon samehada
ninja bag = back item emblem...


but this hack only change skin... for weapon samehada its damage is just a same as kunai.. that make this cheat is just for show!... hahahah :P

sorry for my bad inglish.. :P 

Monday, January 10, 2011

I GOT MY FAVORITE PSP GAMES FOR FREE!!...

hello my fellow friends... :D
long time no see.. =P..
hehehe... 
well today i'm just want to share my knowledge with all of u.. =P
you guys/girls like playing game?
then i suggest u to read this... hoho...
i found 3 usefull website that can download psp game for FREE!!..
first website is http://www.pspisoz.com/
after u all click that link just scroll down and search for download..
then click PSP ISO/CSO
then u are done... just find a game u want to play then download it...
in this website u all can download my favorite game..
kamen rider climax heroes OOO...
hehehehe....
this is the best website...
for the GOD OF WAR fans..
u all can download the game right There!!!..
1.God Of War Chain Of Olympus
2.God Of War Ghost OF Sparta
why u must pay for it??? when u can get it for FREE!!
hahaha.. thats all...
i hope u guys/girls enjoy downloading ur favorite psp games!!..
bubye!.....