Share Me Your Link Please.. :P

Followers

Lepak Kat sini la.. ^_^

About Me

My photo

Hello my friends! :) first thing i want you all to know that i already connect my blog with my google+ account.. this is the 1st time i'm using google+ although i really don't understand how it's works.. but its similiar to others social network.. so i will try my best to do what i can.. so i will start all the introduction from the beginning well my name is sulyussuf sulaiman.. but you all can call me hafiz or my in game name (IGN) NaharaShuya i'm a gamers.. i'm still study.. the class i attend right now is called architecture drafting.. its a little bit hard for me but i'll try my best so when i finish study i can be a draftsman or architect wish me luck :).. erm.. there is so many thing i want to share.. but maybe i will post it later.. when the right time is come i will post it here.. you all just wait ok.. dont forget to follow me at my blog and all my social network thx >_^V

Sunday, February 27, 2011

Baca la law sudi :P

Smekom.. Wa'salam.. naa.. mcm tu la pandai jawab salam hehe.. bagus2.. >_^.. n slamat pagi jugak.. lama dah sya x update blog nie kan?? lebih kurang 2hari da kan.. huhu yala tu lama :P jgn salah paham k.. bukan sengaja2 sya x update taw.. sya nie blogger yg aktif cuma masa ja xda nak update blog.. yela kan sya keja mlm.. so dua hari nie penat sangat.. asal mlm ja x tdo.. jadi bila pulang keja trus sya tdo la.. 

di kesempatan ini sya nak ucap kan trimas kat follower2 sya yg baru coz sudi follow blog sya yg buruk nie hehe ty ye.. and nak minta maaf jugak coz sya belum lgi follow blog korang balik.. diharap jgn risau coz sya akan follow gak k.. ^_^..

sekarang mls nak wat BW coz line broadband nie slow.. hari tu guna wireless best je nak BW.. and di sebab kan skrang wifi wat hal.. terpaksa la guna broadband.. kalau blog yg berat2 tu confirm sya xdpt masuk huhu.. jadi jgn marah k kalau sya x membalas kunjungan..  mohon maaf sekali lagi nie xD.. 

apa2 pun begembira la di hujung minggu nie k.. 
sya mcm biasa lorh.. berhujung minggu di atas lantai.. hoho..
mata pun mengantuk dah nie.. :P
kuat tdo siang nda pandai gumuk2.. huhu heran btol..
erm.. jadi itu jak la... thx for reading ya..
Smekom... wa'salam... ^_^V

Thursday, February 24, 2011

Kenapa Saya Suka Siti Safiyyah Punya Contest

waaaaa da x sempat laa.. da xda masa dah huhuh.. sebenarnya xpandai nak mengarang ceta nie.. tapi disebab kan masa da nak habis terpaksa la buat skrang.. tarikh tamat contest SS nie jam 11.59 mlm nie kan??.. okey masih sempat lagi.. so ceta hafiz mcm nie jer..

nie ceta dongeng erk.. hafiz fikir secara spontan jer trus tulis huhu.. so baca jer la k..

Tajuk ceta nie: Yg terbaik mendapatkan yg tercantik

once upon a time
di sebuah kingdom bernama BCR
ada sorang anak dara bernama Siti Safiyyah 
dia nie cantik sangat.. lebih cantik dari cinderella 
malah lebih cantik dari hantu kak limah :P

walaupun siti bukan berasal dari keluarga yg berada.. namun
dia tetap terkenal dengan sikap sopan santun dan kecantikanya..
itulah yg membuat kan Siti Safiyyah menjadi pujaan ramai di kingdom tersebut

termasuk la 3 sahabat baik yg tampan2 ini..

Abdul Farique adalah seorang yg kuat dan gagah..
dya famous dengan nama fariqscorpio 
sebab dikenali sebagai pembunuh scorpion di kingdom itu..

Mr.Kerro seorang yg bijak.. pandai bermain dengan kata-kata..
dya mempunyai 1 ayat yg menjadi power Utama beliau...
iaitu "aku bukan orang Jepun"

dan Redzuan-Ridz seorang yg simple dan pemalu..
cepat pengsan kalau duduk dekat ngan pompuan..
dya hanya suka mendiam kan diri nya sahaja..

 di suatu hari Siti safiyyah di suruh ke kedai utk membeli sayur oleh CL.. on the way siti nak gi kedai tiba2 siti terasa mcm ada org sedang mengikuti beliau.. so siti pun lari la laju2.. di sebab kan siti lari selaju kilat dya pun terlangar redzuan-ridz..
lalu psp di tangan redzuan-ridz pun jatuh dan pecah..

siti rasa bersalah sangat2 lalu meminta maaf kat redzuan..
namun di sebab kan sikap pemalu redzuan.. beliau hampir2 pengsan ditempat kejadian kerana berada berdekatan dengan siti safiyyah lalu redzuan pun melarikan dirinya jauh dari siti..

 siti mengangap yg redzuan tidak mahu memaaf kan siti..  siti pun berkata "org dah minta maaf dya lari plak.. lantak ko laa"
so siti pun continue utk pergi ke pasar.. siti sempat menoleh ke belakang utk memastikan siapakah org yg sedang mengikuti beliau..
dan siti pun ternampak Mr.kerro yg kebetulan berada di belakang siti.. dan siti pun syak Mr.kerro yg mengejar2 beliau..

lalu siti pun p la agak Mr.kerro dan berkata "hello cek abg.. kenapa cek abg kejar2 sya nie hah?? sya ingat kan hantu tadi.. xnampak ke sampai sya dah terlangar mamat tu tadi?? habis pecah psp dya.. sape nak ganti tu??" ckp siti.. Mr.kerro yg sedang dlm keadaan kebingungan pun menjawab.. "aku bukan orang jepun" 

???? seribu persoalan timbul kat kepala hotak siti...
"aku ckp lain dya ckp lain.. betul ke x mamat nie??"
tanpa banyak berbicara siti pun pergi meningal kan Mr.kerro..
dan Mr.kerro yg masih dlm keadaan bingung pun terdiam terpaku di sana.. :P
sesampai nya siti di pasar dya pun membeli sayur-sayuran yg CL suruh dya beli tu.. namun siti nak masak special utk mkn malam.. so dya pun pergi membeli ayam.. penjual ayam itu bernama Abdulfarique / fariqscorpio.. disebab kan harga ayam yg di jual fariq mahal jadi siti x jadi la nak beli ayam fariq.. namun di sebab kan perasaan cinta fariq dya pun memberikan siti  10ekor ayam secara percuma.. 

namun siti merasakan yg si fariq nie mengejek dia sebab siti xmampu nak beli ayam fariq tu.. yer la kan xkan tba2 nak bagi 10ekor ayam secara percuma.. 

jadi siti pun pergi meningal kan fariq..
fariq dlm keadaan bersalah cuma mampu tercengang melihat cintanya pergi dari situ.. sesampainya siti di rumah siti pun menceritakan hal tersebut kepada suami tercintanya iaitu hafiz..
hafiz yg sememangnya mengetahui perangai 3 sahabat tersebut pun mencrita kan hal yg sebenarnya kepada isterinya..
danTernyata rupa-rupanya AbdulFarique, Redzuan-ridz dan Mr. Kerro tidaklah seperti yang SitiSafiyyah bayangkan..

persoalan: mcm mana hafiz boleh ceritakan hal yg sebenar kepada isteri nya??  sedangkan siti yg menghadapi peristiwa itu?? 

jawapan: larr kan hafiz yg buat ceta nie.. jadi hafiz tau laa.. lagi pun ceta dongeng huahuahaua.. >_^V

pengajaran : kalau nak usha mana2 cewek tu check dlu isteri org ke bukan nanti xpasal2 biru mata wakakak :P

ini je yg hafiz mampu buat hahaha.. kalau x best pun x pe janji komen.. hehe harap2 menang  ohohoh nak pi keja da bye2.. 
Assalammualaikum...

sya tag kepada:

cik2 sekalian join k.. hehe..

meggi mkanan kegemaran ku..

gud morning semua.. erm.. apa entri utk hari nie erk??
erm.. xda idea laa.. huhuh.. ape kata korang tengok nie dlu.. 


heheh meggie jer?? ala makan meggie pun nak kecoh.. huhu ini la makanan org bujang hohoho.. asal pagi jer nie la makanan sya.. paling cpt nak masak paling mudah di sediakan and paling sedap nak mkn.. ngeee~~.. 

Apsal buat entri meggi plak nie?? sukati la.. dah ini jer idea yg keluar xda la.. nak tanya pendapat korang jer.. salah ke makan meggie/mee segera nie?? habis dah bermacam2 ceta kuar pasal meggie nie.. buat penyakit la apa la.. tapi masalah nya kenapa masih di jual juga??  sepa yg patut di persalah kan??

kalau memang la meggie buat penyakit kenapa x di hapus kan jer meegie nie kan.. so xda la org makan meegi lagi.. nie x.. dah tau meggi nie buat penyakit makin banyak la iklan2 pasal meggi kat TV.. mee sedap la apa la.. aishh.. sampai diri nie rasa bersalah nak makan meggi huhuh..

tapi bagi hafiz itu dari diri kita sendiri la.. hidup korang sendiri..
kalau suka makan meggi makan jer la.. wat pe nak dengar ckp org len lgi pun kita beli meggi tu bukan guna duit org tu pun duit sendiri gak kan.. kalau x suka makan meggi tu diam2 jer la.. :P tapi hafiz x pcaya la kalau ada org yg x pandai/ x suka mkn meggi kan2.. so.. hidup meggi utk org bujang huahuahua >_^V comment sikit :P

Wednesday, February 23, 2011

Thx Sebab Sudi jadi follower Saya!!..

hehe... Assalammualaikum and slamat petang... hoho.. mang hari nie sya happy sangat2.. coz walaupun blog sye nie xla cantik mana.. tapi dpt juga menarik follower sampai 100 org... heheh.. harap2 makin bertambah la huahuahuaa.. >_^V..

so utk follower sya yg ke100 nie sya mau kasi share2 la dye punye belog hehe.. sebagai tanda sya hargai sangat2 di follow oleh korang semua.. ^_^..  org nya ialah..........................

jeng jeng jeng!...



hehe.. ini la org nye.. cute kan ^_^V ..  visit2 la blog dye k.. and jadi la follower lynie gak.. hafiz masih study nak buat award lagi nie.. huhu noob btul owh kan sya.. mau wat award pun x pandai.. ini la masalahnya law kepala x kreatif huk3. :P jadi itu jer dari sya.. sya nak off laptop jap coz dari semalam x beroff  kang meletup kang putih mata kan.. huhuh.. so thx for reading.. Assalammualaikum.. bye2!~

Read This Then Get Photoshop For Free

Assalammualaikum and slamat petang my beloved friends.. xD.. sebenarnya sya x tau nak wat entri ape hari nie.. jadi dari tadi pagi sya lepak2 kat BCR jer.. kebanyakan ceta dorang semua pasal edit2 pic, nak buat icon utk shout box dan sebagai nya.. so sye yg memang xtau langsung nak edit2 pic nie pun menyampuk2 jer la.. huk3.. walau pun nampak sangat mcm org gila :P

so bediri nya hafiz disini pada hari ini ingin membantu mereka2 yg memerlukan bantuan.. sebab ada yg nak edit2 pic tapi x ada software utk edit pic.. so hafiz nak bagi 1 sofware yg memang famous di kalangan org2 yg pro edit picture.. name software nie Photoshop.. memang kalau pro2 nak edit pic dorang guna software ini la..


So kalau korang nak software photoshop nie secara percuma just Click Here to Download.. >_^V..

jgn risau erk.. itu bukan virus.. confirm 100% selamat..  
hohoho.. akhirnya ada juga entri hafiz utk hari nie.. hehe..
so thats all from me.. kalau kamu amek software tu jgn lupa komen taw.. lepas komen tu follow la skali k.. nanti tingalkan jejak kat shoutbox hafiz.. nanti hafiz gi follow blik.. :P

k bye2.. Assalammualaikum...

Tuesday, February 22, 2011

Dooodal's DiaLoguE COntest!

Assalammualaikum.. and selamat petang semua.. heee.. pertama sekali sye nak ucap kan terima kasih kepada Doodal.. kerana sudah membuat contest yg best nie.. sya x pernah join mana2 contest sebelum nie.. ini la yg pertama.. so sya cuma nak cuba2 nasib jer la.. kalau menang dpt RM50 hehe.. wish me luck k..

utk maklumat lebih lanjut sila tekan sini 

so sebagai langkah pertama sya.. sya pilih gambar pertama doodal..
Dooodal's DiaLoguE COntest

click utk perbesarkan gambar and mudah utk baca dialog..
Dialog utk gambar ke2 and ke3 akan menyusul kemudian.. hehe.. ini jer yg hafiz mampu wat.. :P harap2 dpt menang RM50 hik3... 
ermm.. jgn lupa comment k.. kalau korang ckp x lawak langsung pun hafiz x marah gak.. coz hafiz bukan pelawak.. huahuahua.. 


nak tag sape erk??















Sunday, February 20, 2011

My last entry for today...

haii sya kembali lagi.. :P hehe selepas sye join FaceBlog tadi sya jumpa Blogger Chat Room kat sana.. and org2 kat dlm room tu semuanya best2 rugi la kalau korang x join "BCR".. :P.. and yg lebih best g follower sye trus bertambah dan suda melebihi 50org hehe... ^^ thx to FaceBlog and Bloggers Chat Room

so Org bertuah yg menjadi follower sya yg ke50 itu akan sya share kan blog nya.. hee.. sye nak buat award tapi blum berapa pandai.. gi pun law sya buat award x lawa.. :P

so org yg bertuah itu adalah... jeng... jeng.. jeng..... 


ainina jelani punya blog hehehehe :P thx ye ainina sebab sudi jadi follower sya ^_^.. sya hargai sangat2.. sya akan usaha kan juga nie buat award cantik2 utk ainina.. nti law da siap sye bagi kat ainina tapi x janji la erk.. huhu.. 

dengan itu maka tamat la suda masa utk sya main blog hari ini.. huk3.. sya really2 need to sleep right now.. coz nanti mlm nak keja.. so thx for reading yea.. bye2... Assalammualaikum...

Sesiapa nak join FaceBlog Meh sini!.. :P

hello2.. aku kat sni skadar nak share jer.. :D siapa yg minat main facebook angkat tangan....?? yg suka main blog plak angkat kaki...??
kalau minat main dua2 mcm mana nak angkat erk?? hahaha korang pikir la sendiri...

faceblog kombinasi facebook dan blogger maka terhasil la ini
wawawaa... warna pink lae tu.. confirm creator dia nie pompuan coz law lelaki mustahil wat warna pink kan.. ^^..

So law korang nak tau lebih lanjut tentang FaceBlog ini sila Click Sini okey thats all bye2~~ ^^

Nie jak yg terlintas kat kepala hotak aku.. :P


Haii... hoho.. di pagi yg indah dan udara nya yg masih segar bugar nie aku nak bagi salam la... Assalammualaikum!!.. naa jawab jgn x jawab coz berdosa law x jawab hehehe.. bagi yg non muslim aku ucap kan selamat pagi la.. dan selamat bercuti di hujung minggu.. ^^ semoga korang semua bergembira disamping org yg tersayang... 

Hari nie mcm biasa la.. aku baru habis keja jam8 tadi.. and memang tired gila.. namun disebab kan blog aku nie dah lama x aku update2 so aku nak update la skrang.. hee~ lama meh?? baru 1 hari pun.. :P

aku sebenarnya tadi di ajak oleh member2 aku.. dorang bawa aku p mahua.. korang tau x tempat tu?? apa?? xtau?? adei.. mahua tu tempat mandi2 la.. kat sana ada air terjun..  


Org yg Buat signboard nie Failed BI huhu

naa ini la air terjun tu..
Nampak kan signboard tu? air terjun nie terletak kat tambunan.. so kalau nak jumpa air terjun nie pi jak la tambunan.. :P.. huhuh lari tune uda ceta sya nie.. ok back on road.. jadi masalah nya skrang nie sya penat.. baru jak balik keja huhu.. semalam tdo jam4.30 subuh bangun jam6.30 pagi 2jam ja tdo.. jadi skrang kepala ku tengah menahan beban yg amat berat.. gara2 x cukup tdo.. kalau aku ikut lagi p mahua silap2 bleh pingsan nie.. huk3.. 

Tapi aku kesian plak ngan member2 aku nie.. dah bnyak kali dah.. asal hujung minggu ja mesti dorang bawa aku join2 planing dorang dan banyak kali juga aku x join huhuh... mcm mana juga asal hujung minggu aku bukan dpt cuti.. kalau aku ikut confirm sampai ke petang baru pulang.. pastu jam 7.30mlm nak pi keja dah.. mana tahan.. kalau malam nya tu aku cuti nda pa la juga kan.. huhuh..

So aku harap member2 aku tu paham la.. bukan aku sengaja2 x mau ikut.. tapi aku pikir kerja aku bha.. nanti bos buang aku keja naa susah g mau cari keja.. kan3.. so itu jak la dari sya.. tq arr coz sudi baca my entry yg teda2 nie hahaha :P mcm mana juga ini ja yg terlintas kat kepala hotak aku huhuh >.< bye2~~..

Friday, February 18, 2011

Aku malas... hmphh!..

aaargghhhh!!... dah la bosan pening kepala lagi adehh... nie yg sya malas kalau dah dtg penyakit malas.. semua keja sya malas nak buat termasuk p keja.. huhu... skrang dah jam 6.30... 1jam gi nak masuk keja.. waaaaaaaaaa.. malasnyaaa nak turun keja.. >.<..

tapi kalau stay2 kat umah pun sya maw wat pa juga? hmmmm... kalau bleh maw teriak jak owh.. >.< erghhhhh!!!.. apa2 la nda tau lagi pa mau tulis blank kepala hotak sya nie.. adei..  pening!!!!!..

ninja saga TP hack..

i'm back... hahaha.. well guys.. i found ninja saga tp hack.. and its working perfectly for me.. u can see my prove below..



if u want this hack.. like my page.. leave me a comment right here.. and give me ur facebook url.. i well send u a link.. ^_^ thats all.. easy right? xD thx for reading bye.. ^_^

Fight Nine Tailed Beasts!!

Assalammualaikum and gud morning my fellow friends.. to many people ask me yesterday how i fight with nine tailed beasts and use naruto body.. its easy ^_^..

Tools u need..
1st fiddler2
2nd Naruto swf File
3rd use ur brain.. ^_^

if u have successful using those three tools u will get this as a result..

if u want to use naruto  body.. just go to shop and buy green Track suit.. 


and if u want to kill 9 tailed beasts jinchuriki.. just go to Hunting House.. ^_^ dont worry u will not get banned if using this hack.. its just a glitch not permanent..

dont forget to be my follower.. ^_^ and please click like on my facebook pages..  xD.. thats all.. thx for reading.. ~ENJOY~

Tuesday, February 15, 2011

Salam Maulidur Rasul

hyee semua.. pa khabar?? harap2 sihat la k.. ^_^..
sya nak minta maaf la pasal lama da x buat BW and update blog..
hmm... sebenarnya bukan sya sengaja.. 
wifi kat rumah buat hal.. dah nak dekat semingu da xda internet.. skrang pun online guna kakak ipar punya broadband jak.. huhu.. so di kesempatan ini sya ingin mengucapkan...


selamat menyambut Maulidur Rasul bagi semua umat islam seluruh dunia... ^_^V.. sory la entry sya nie agak lambat sedikit.. semua nie disebab kan oleh sebab2 kat atas tu la huhu.. 

tapi yg penting blog sya menghasil kan bahan bacaan utk santapan korang semua.. hehehe.. and kenapa xda entry tentang valentine day kat blog sya nie erk?? ok. . sebenarnya.. dari kecik sampai skrang sya x penah sambut valentine.. well org x ensem mana da sumandak.. hehe.. ada pun kejap2 break.. mcm mana nak sambut kan. :P bagi sya hari valentine nie mcm x wujud pun.. lagi pun islam melarang kita menyambut valentine day nie.. so sya rasa xpa la kan law sya nda sambut ^_^.. tapi walau apa2 pun sya tetap syg ma huny baru sya.. ^_^ hahah

Thursday, February 10, 2011

Tolong bagi aku ketenangan main facebook!!!

aaaaaaaaaaarrggghhh!!.. tekanan btul aku main facebook 1-2 menjak nie.. aishh =_=".. bukan tekanan pasal apa.. tekanan pasal budak2 yg bahalul noob sial bin sampar yg balik2 pi spam chat aku pastu minta tlg ngan pape ntah.. aii kaamaa.. bukan aku xnak tlg.. bleh aku tlg kamu... tapi masalah nya kalau sekali dua tu xpe la.. ni balik2 minta tlg ngan benda yg sama.. astaga.. penat tau!!..
aku pun ada juga kerja aku nak buat baaa... mcm budak nie spam chat saya gara nak suruh aku lvling kan char ninja saga dia.. aduh!! kick tul owh..


merayu2 minta tlg.. kesian juga aku nampak tapi mcm mana juga.. sekali aku tlg trus balik2 maw minta tlg.. try bhaa usaha sediri.. kan ada suda aku buat entry utk instant mission.. supaya naik lvl cepat.. xkan aku dah ajar pastu aku juga kena buat kan??? adeiii..=_="
lepas tu kalau sya ckp sya xnak tlg durang nie start la memaki mcm2.. contoh mcm budak sial nie..


memang jahanam kan.. suda aku tlg balik2 budak nie mau dekat 100x dah aku tlg budak nie dngan mcm2 benda.. then bila aku x nak tlg dah dia memaki pulak.. x mengenang budi punya budak!.. zzz..
dia nie penipu juga tau.. kalau dia ckp nak jual hack atau token dan sebagai nya jgn percaya.. dia mau ambil char kamu jak tu..


muhd ammar ngan hvrry lmnta org yg sama.. ramai lagi org2 yg seangkatan mcm perangai dorang nie.. kerja dorang nak menipu ja..
so hati2 la k bagi player2 yg main game2 facebook tu..

aku buat entry nie sebab btul2 tekanan gila da ngan perangai dorang... asal sya online ja hbis la kena spam chat sya.. tu pasal la sya slalu on9 dlm ofline mode.. huhuhu.. kalau cikaro2 yg spam xpa la jua.. xP.. nie yg spam budak2 bahalul.. apa ko nda tekanan.. grrrrr!!.. kalau dpt jumpa durang tu sya tumbuk tu biji mata durang..

k la.. nak blah dlu.. thx sebab sudi mampir and baca entry sya..
Assalammualaikum..

Monday, February 7, 2011

Never give ur email and password to someone u dont know..

Hello friends.. and good evening.. =D 
my entry today maybe very usefull for everyone..
Yesterday i met this boy at facebook 


his name is Krishna Cool "Cool la kunun HAK PUI!!" 
i'm telling u guys/girls never trust this boy.. especially for ninja saga player.. becoz yesterday he try tu scam my fb account.. 


he said he will help me to get an emblem and make me a premium user at ninja saga.. but i must give him my email and password first.. What Tha Fark!! padahal dia sendiri free user.. cis.. jahanam punya budak keling...

anyway he is not alone.. he got a backup account too.. his name is harry potpot 


maybe he is krishna comrade atau pun budak keling tu punya 2nd account sendiri.. utk backup2 la kunun law tembelang dia pecah..
bagi yg suda terpedaya tu apa bleh wat.. lain kali jgn pecaya ckp org2 mcm ini lagi okey.. contoh mcm durang nie nasib baik dpt balik account tu..


so ambik pengajaran k.. kalau ada org mcm nie kamu jumpa jgn di layan.. biar dia jadi gila sendiri2.. better u block them... i will delete their account later.. "kalau dpt la" xP

so thats all from me today... u guys can copy this entry if u want.. or share it.. ^_^ thx for reading and dont forget be my follower.. ^_^ bye2.. Assalammualaikum..

Sunday, February 6, 2011

2hit Ninja saga kill Bosses using CE "UPDATE"

1. Open the cheat engine
2. Select a process then choose “plugin-container.exe”
3. Go to the Hunting House then choose the boss you want to battle
4. Then scan the HP of the boss you are battling
• 7293 – ginkotsu
• 12760 - shikigami yanki
• 27950 - gedo sessho seki
• 12052 - wind tengu
• 15819 - fire tengu
• 75816 – byakko
• 90720 - ape king
• 132800 - battle turtle
5. In cheat engine scan type “exact value”, value type “4 bytes”
6. After  Scanning dont touch anything  yet,you can see all values are the same
View the Image:



9. Now click attack
10. Go back to CE and look for the value that changes after attacking
View Here:



11.Now double click that  value right above the value that have changed after attacking
12.Change the value to 10 and attack again (this is your second attack,but if you have pet with you,the pet will do the 3rd attack)
13.And Bang!!You have Killed the BOss
14.You can now choose another boss to attack! ^_^

NOTE:For Tengu's,deactivate your pet to avoid destruction on the bosses HP

Tuesday, February 1, 2011

2hit Ninja saga kill Bosses using CE

hyee guys.. thx for coming to my blog.. there is so many noobs want me to help them kill bosses in ninja saga.. what a bunch of idiots.. i can delete ur acc if i want or change password.. thank god i'm a good person.. thats is ur account ur fb so play it for ur self la.. 

so starting from today.. i will not help anyone to kill bosses again..
read my post here and try to understand it.. "kalau x paham bukak kamus" xD..

i teach u all step by step ok..
1. open CE "cheat engine" 
2. Select a process then choose “plugin-container.exe”
3. Go to the Hunting House then choose the boss you want to battle
4. Click attack
5. Then scan the HP of the boss you are battling
• 7293 – ginkotsu
• 12760 - shikigami yanki
• 27950 - gedo sessho seki
• 12052 - wind tengu
• 15819 - fire tengu
• 75816 – byakko
• 90720 - ape king
• 132800 - battle turtle

6. In cheat engine scan type “exact value”, value type “4 bytes”
7. Copy all the selected items to the address list
8. Click Value and put 10
9. Attack or use a skill then the boss is dead 


NOTE:clear cache to use again the cheat...
Credits to : Godknowscripters (Godknows Yhumz & Godknows Ejay) 
happy killing.. and gud luck.. >_^V