Share Me Your Link Please.. :P

Followers

Lepak Kat sini la.. ^_^

About Me

My photo

Hello my friends! :) first thing i want you all to know that i already connect my blog with my google+ account.. this is the 1st time i'm using google+ although i really don't understand how it's works.. but its similiar to others social network.. so i will try my best to do what i can.. so i will start all the introduction from the beginning well my name is sulyussuf sulaiman.. but you all can call me hafiz or my in game name (IGN) NaharaShuya i'm a gamers.. i'm still study.. the class i attend right now is called architecture drafting.. its a little bit hard for me but i'll try my best so when i finish study i can be a draftsman or architect wish me luck :).. erm.. there is so many thing i want to share.. but maybe i will post it later.. when the right time is come i will post it here.. you all just wait ok.. dont forget to follow me at my blog and all my social network thx >_^V

Wednesday, December 22, 2010

My new post.. lolz..

assalammualaikum and salam sejahtera 
rakan2 sebloger and FB ku sekalian.. 
hehehe.. maaf la coz lama x aktif main blog.. 
sory k.. bz main crime city ngan travian bha nhe.. :P
dua2 game nie best... :P tapi x bleh lawan assassin's creed la..
kalau x silap baru minggu lepas sya beli tu cd assassin's creed 1 and assassin's creed 2... dua2 da habis main. . >_^
sekarang tingal nak cari assassin's creed 3 lagi... 
expected in november 2011
adadadadaaaa... punya main lama lagi.. sh*T!..
terpaksa la bersabar.. huhuhu... 

aku sebenar nya nak bersara da dari men blog2 nie..
sbb da ada facebook sama gak kan.. tapi kakak aku ckp nak 
buat bisnes jadi perlukan fb dan blog..
aku pun xtaw bisnes apa so tu pasal la x jadi nak retired..
tunggu dan lihat ja la nanti.. ^_^

hari nie 22/12/10 hari rabu..
huhuhu dah 3hari aku duduk sorang2 di rumah..
semua family gi sandakan..
tengok abg ngan adik aku main boxing..

hmmm... punya la bosan di rumah nie adei...
kerja aku menghadap laptop, tv itu  jak...
nasib baik la ada game dpt juga aku hidup.. uhuhuh..

hari nie pun x tau nak buat apa..
sbb nak main crime city energy dah habis..
nak main travian troops dah hantar p farm kmpung org tadi..
assassin's creed dah menang..
adeii bosan!! bohsan!! boooosssaaaaann...!!
huhuhuh...

mungkin kejap gi nak jalan nie p beli cd game baru..
so thats all from me.. thx for reading..
plss subscribe and comment :P
hahaha...

2 comments:

  1. Hi! I'll follow you if you follow me back!

    Hi! Aku akan mengikuti anda jika anda mengikuti saya kembali!

    ReplyDelete