Share Me Your Link Please.. :P

Followers

Lepak Kat sini la.. ^_^

About Me

My photo

Hello my friends! :) first thing i want you all to know that i already connect my blog with my google+ account.. this is the 1st time i'm using google+ although i really don't understand how it's works.. but its similiar to others social network.. so i will try my best to do what i can.. so i will start all the introduction from the beginning well my name is sulyussuf sulaiman.. but you all can call me hafiz or my in game name (IGN) NaharaShuya i'm a gamers.. i'm still study.. the class i attend right now is called architecture drafting.. its a little bit hard for me but i'll try my best so when i finish study i can be a draftsman or architect wish me luck :).. erm.. there is so many thing i want to share.. but maybe i will post it later.. when the right time is come i will post it here.. you all just wait ok.. dont forget to follow me at my blog and all my social network thx >_^V

Saturday, November 27, 2010

Akhirnya Terjawab suda...

hello friends.. hehehe..
sekali lagi nak minta maaf coz lama dah x post something kat dlm blog nie.. huhuhu...
sebenar nya sya bz ngan keja.. 
paham2 ja la law keja mlm nie... huhu memang penat gila tu mata...
mata saja.. hbis menahan ngan2k..
huhuh..
sebenar nya sya nak post pasal nie ja...
hohohoh... this is my new laptop..
penuh dengan game dah laptop nie... ^_^
mcm lawa x??  hehe...
tahun depan baru la sya beli psp atau ps3 lagi..
ermm.. sebenarnya ngan2k dah nie.. nak tdo dlu..
smlm langsung x da tdo..
sya paksa ja kepala nie utk post kan nie kat dlm blog.. huhuh..
anyway thx for reading...
thats all from me..
bubye.... >_^

Thursday, November 18, 2010

Selamat hari raya!!! ^_^

Di kesempatan ini aku ingin mengucapkan...






 walaupun dah lambat sehari sya nak post gak.. hehe
kemarin bz btul beraya.. huhu smpai x sempat nak post kat blog..

mcm raya korang?? best x?? mesti best kan..
first time dlm sejarah family ku x sambut raya..
huhuh... bukan nya apa... 
family aku semuanya balik kg....
ada cousin kawen...

so yg x dpt cuti tu jer la yg tingal kat umah..
lagipun kemarin aku x da sembahyang raya... coz aku plg keja jam 8
balik2 jer smbahyang raya da habis..
huhuhu.. sedih2...
apa2 pun aku bershukur sbb masih di beri peluang oleh 
ALLAH S.W.T utk beraya pada tahun nie...
dan masih diberi kesempatan utk beramal..
anyway thats all from me..
thx for reading.. 
hehehe..

Sunday, November 14, 2010

Really need help!!. .

hellow teman2 facebook dan rakan2 sebloger skalian.. ^_^
aku ingat kan nak post benda nanti siang ja..
tapi sementara mata ku masih x ngantuk baik aku post sekarang je..=P

aku sebenarnya dlm krisis skrang nie...
sebenarnya bulan nie aku ingat kan nak beli psp balik...
di sebab kan psp lama ku da rosak.. huhu..
lagi pun 2 december 2010 game aku nak di released kan.. 
so tu pasal semangat nak angkat psp nie..

tetapi disebab kan sampai sekarang aku masih lagi
belum termain God Of War 3..
Teringin Juga maw beli Ps3 deluannnn...
 lagipun dah lama teringin nak angkat ps3 nie....
hmmmmmmmmmm.....

dengan tiba2 pula dtg la pula pilihan ke-3 nie.. adei..
mak ngan abg aku suruh aku beli laptop la pulaa...
mang la law da ada laptop sendiri best la xyah pinjam2 da..
tapi.. aku dah puas la main game2 compiter nie...
lagi pun aku da malas nak menghack nie.. law mcm dlu time gila2 hack x pe la...

so i really2 need help...apa aku nak beli dluan arr???
hurmm... pening2...

Saturday, November 13, 2010

Whatever la kan... ^_^

 huuu~~ 
ello semua teman2 ku.. ^_^..
sori la lama x update blog.. huhuhu...
sya sbenarnya x tau apa nak post kat dlm nie..
kurang bahan cerita nie habis sya kurang begaul ngan kwn2.. >.<

ermm... 
ohhyaa... baru pla sya ingat.. sya kena sakit mata bha...
huhuh... baru2 juga... skrang nie pun masih bengkak lagi nie..
tapi ada kurang2 sikit da la...
dah 2 hari sya x g keja... heheh... ambik MC la kunun.. =P
hari nie pun mcm mls2 ni mau p keja..
malu bha org tinguk2 tu mata sebelah bengkak.. aii kama..
betul2 bikin malu uhuhu... 



tengok la law rajin nanti sya p keja jga la..
ermm... anyway hujan lebat kat keningau sekarang...
so sya nak off semua electrik.. takut kena litar pintas.. T_T..
so sya blah dlu la k.. ^_^..

nanti ada apa2 cerita baru sya post gak k.. ^_^
thx coz sudi baca..
u all r really my friends.. 

Tuesday, November 2, 2010

My Favorite Game This Year!!..

Kamen Rider Climax Heroes
Naaaaaa... kamen rider bha nie.. haha.. nie la game yg sya suka main utk bulan nie.. ^_^.. walau pun x banyak skill2 durang tapi memang best nak main.. yg x best nya cuma ada 3 jer char tambahan.. zeronos, diend, dengan ixa.. huhuh...
aku bagi tau nie suma untuk peminat2 masked rider ja arr.. heheh..
habis kalau yg x minat main game tu memang x paham apa yg aku tulis kat sini kan.. hoho.. :P



Kamen Rider Climax Heroes W
yg nie pula cuma boleh di main kan kat Wii ja huhuh.. memang aku x merasa la nak main game nie.. sebab memang aku x kan beli Wii.. tengok kat youtube jer la.. hehehe...






Kamen Rider Climax Heroes OOO

yg nie pla to be released kat PSP and Wii... pada 2 december 2010... x sabar da nak main nie game hehehe.. ^_^.. tapi masalah nya psp sya da rosak.. >.<"... harap2 bulan nie dpt beli yg baru la.. amin2.. ^_^V

Benda yg sya sayang... ^_^

naaa ini la yg sya syg.. hahah.. motor sya.. ^_^... sya beli motor nie kira guna duit sya sendiri gak la.. tapi first sya pinjam kakak sya dlu baru sya bayar ngan dia pelan2.. alhamdulilah da habis bayar.. heheh.. banyak pengalam pahit manis ngan motor nie.. tapi sya aksiden teruk x penah la.. aksiden ringan2 tu banyak langar lari pun ada huahuauhaaa. . kira motor aku ne motor rempit gak la.. kalaw nak bawa sukat2 tu kira boleh la xda hal.. tapi kalau da soal bet tu huhuh.. masih blum boleh lagi... tapi tunggu jak.. hbis motor nie pun bakal jadi moto drag juga nie.. huahuauha.. :P
 yg kancil ijau nie bukan sya punya.. hehe abg man yg punya.. taiko wat motor kat keningau.. tekezut aku dya cat keta sama kaler mcm moto aku.. haha apalagi ambik pic trus lorhhh..