Share Me Your Link Please.. :P

Followers

Lepak Kat sini la.. ^_^

About Me

My photo

Hello my friends! :) first thing i want you all to know that i already connect my blog with my google+ account.. this is the 1st time i'm using google+ although i really don't understand how it's works.. but its similiar to others social network.. so i will try my best to do what i can.. so i will start all the introduction from the beginning well my name is sulyussuf sulaiman.. but you all can call me hafiz or my in game name (IGN) NaharaShuya i'm a gamers.. i'm still study.. the class i attend right now is called architecture drafting.. its a little bit hard for me but i'll try my best so when i finish study i can be a draftsman or architect wish me luck :).. erm.. there is so many thing i want to share.. but maybe i will post it later.. when the right time is come i will post it here.. you all just wait ok.. dont forget to follow me at my blog and all my social network thx >_^V

Friday, August 2, 2013

Play PSP Game For Free!!

Assalammualaikum and hello everyone.. today i'm so happy and excited because this morning i will return to my home land yeahh!!  \(^_^)/ my flight 9.20am so there's still time for me to packing up my things and share some usefull software for you guys.. but this software only for gamers la.. huehue.. =P

I'm well aware some of you guys really want to play playstation portable (PSP) games but dont have enough money to buy it, right? so in here i'll make your dream come true =P.. how much do you know about amulator? some of you maybe already know it.. and some of it don't so i'll tell you right now.. amulator is a software that help us to play any kind of console game through our pc.. that's include psp..

So the first thing you need is to download PPSSPP amulator.. pick 1 of this 2 link below based on your system type..
PPSSPP 32-Bit
PPSSPP 64-Bit

There is no installer yet, so just download the ZIP file and unpack it anywhere you like..

You may need to install the VC2010 redist (some DLL files). And if it still doesn't work, try installing the latest DirectX and OpenGL drivers for your graphics card

if you want to download psp game just go to this website Emuparadise search for psp ISO game then pick any game you want to play then download.. 
here is some of my Final Fantasy Dissidia 012 screenshot.. 


The graphics is good and the game run so smooth.. i'm sure you guys will enjoy this.. So that's all from me.. i hope my entry here will give a little help to you guys.. just give me a comment if you having a problem.. anyway thx for reading.. Assalammualaikum.. 

Tuesday, July 30, 2013

Nak Bagi Tunjuk Ajar Sikit Nie..

Assalammualaikum teman2 hee... xdpt tdo la.. sebab siang tadi dah puas tdo kat kelas huhu.. tpi kalau tugasan dah siap xpe kot tdo dlm kelas kan? xD.. tiba2 je rasa rajin pula nak buat entry di subuh hari nie.. so hari nie sya nak kongsi sedikit ilmu la.. buat mereka2 yg xde handphone power2 seperti sya xD.. tetapi teringin nak main WeChat, Line, dan sebagainya.. jangan risau.. sya akan ajar korang step by step cara utk main application2 tersebut dlm laptop or pc korang.. tpi kalau korang cakap laptop ngan pc pun xde memang xdpt la den nak menolongnye.. =P

So first things first korang kena download benda nie.. Bluestacks software nie membolehkan korang play semua application2 smartphone.. bila dah siap download just install benda tu dulu.. 


Selesai je install dia akan autorun.. so biarkan software tu loading.. bila dah selesai loading.. software tu akan kelihatan seperti gambar kat bawah nie..


So second korang kena click "1-click sync, continue, and next" lepas tu Sign in google account.. kalau xde google account create new je.. bila dah siap sign in click "finish setup, continue, and proceed" and last korang kena log in sekali lagi google account korang tu bila da siap sign in.. click "done and Finish" SELESAI!


Korang dah boleh start main WeChat, WhatsApp dan sebagainya.. kalau nak download application click je butang search tu.. then install.. senang je kan?? kalau dah buat account wechat tu add la sya k.. wechat id sya "NaharaShuya" nti bleh sembang2.. =) satu problem wechat nie kalau main kat laptop korang xbleh nak guna find people nearby or shake untuk add friends.. so korang kena minta wechat id baru boleh add friends..

OK la Itu je dari sya untuk hari ini.. kalau ada apa2 yg korang x paham  komen je kat bawah nie okey? Assalammualaikum..

Sunday, July 28, 2013

Dengar Ptpk je buat aku sakit hati..

Assalammualaikum dan slamat petang aku ucapkan kepada kwn2 ku yg xkira la berada dimana jua.. heheh.. nak tanya nie semua puasa x hari nie?? harap2 puasa la.. kalau yg tinggal kat asrama tu xpayah tanya la.. hahaha =P

Ok la hari nie sya nak kongsi sikit la problem yg sya hadapi kat tempat sya blajar nie.. tapi problem nie bukan sya sorang je yg hadapi.. semua member yg berada 1 class dengan saya hadapi masalah yg sama.. masalahnya ialah kitorang masih tak dpt lagi duit ptpk.. tau tak ptpk tu ape? ptpk nie mcm ptptn juga la.. nak tau lebih lanjut pasal ptpk gune google search.. =) ok continue balik.. sya masuk blajar nie sya disyorkan utk membuat pinjaman sebanyak RM10.600 (kalau x silap la) sebab kalau x buat pinjaman sya kena bayar duit yurang sebanyak rm900 sebulan memang x mampu la kan.. jadi sya pun buat la pinjaman.. 


So sesiapa yg membuat pinjaman tu dia layak menerima duit alaun sebanyak rm500 sebulan selama 6bulan sesi pembelajaran..  dan time praktikal selama 3 bulan juga akan diberikan rm1500 sebulan.. tapi duit tu kitorang kena bayar balik la.. itu dah pasti.. nama pun pinjaman kan.. =)

Jadi kenapa sampai sekarang kitorang xdpt duit tu?? dorang cuma janji2 je.. bulan pertama kena tanye.. dorang ckp bulan dpn.. bulan ke2 kena tanye dorang ckp time bulan puasa dpt duit.. yg terbaru dorang ckp seblum raya.. hmm jawabnya memang xdpt la duit tu sebelum raya.. sya bukan apa la.. sya ni bukan berasal dari keluarga yg berada.. hidup sederhana je.. kalau dpt alaun tu bleh la sya buat utk duit belanja kat sini.. xpayah la nak minta2 kat family kirim kan duit btul x??

Lagipun kite skrang dah la di bulan ramadhan.. xlama lagi nak raya.. kalau dpt duit alaun tu bleh la juga sye belikan ole2 utk org2 dirumah.. tapi nampaknya pulang dengan tangan kosong je la aku jawabnye.. ape2 pun minggu nie last study.. 02/08 dah terbang balik ke sabah.. kalau dpt duit tu dlm minggu nie Shukur Alhamdulillah.. tapi kalau xde juga ape bleh buat la kan.. ini la luahan hati yg sya xbleh nak luahkan dengan berbicara.. hehe cukup sampai disini saja la cerita ku hari ini.. terima kasih kerana sudi membaca.. Assalammualaikum..


Saturday, July 27, 2013

Come Join Me Play FlameKO

Hello Good Evening everyone!! =) there is one game i want to share with you all in here.. its up to you want to join me or not.. =P but i can confirm that you will like this game.. this game is called Flame Knight Online here is the website FlameKO

i know some of you know this game and some of you not know what type of game is this right? so in here i put my screenshot you can check it out.. 
this is my friends char.. but i'm using this char for now.. because maybe i will buy this account hehe.. =P i'm to lazy to do any farming item.. as you can see i'm on the human side.. the character i use is called warrior.. there are 3 more class assassing/archer, mage and priest.. 

this is what it looks like when we go into colony zone (player kill zone)
you can form a party up to 8 people.. join a clan.. then you can start killing the orc.. this game is all about a teamwork.. you can't survive if you play alone..
this is human base.. the orc can't enter here.. once you die in battle you will spawn in here again..
so if you want to join me in this game.. go download the game client then register an ID.. when you enter the game pm me.. i will be your guide.. =) my IGN "NaharaShuya" well i hope you guys can come so we can have fun together.. >_^V

I'm coming back!

Haii i'm back! good morning and happy ramadhan to all muslim in this world! How is your fasting going?? i hope its going well.. i'm a bit tired due to my lack of sleep but i'm fine.. erm.. i want to say sorry to you all because leave my blog silent since 2011.. there is so many thing happen in my life.. i stop working, continue studying, someone steal my motorcycle, i leave my girlfriends, becoming a full time gamers, etc.. all those thing make me forget about blogger.. but yesterday when i do my assignments at class, for a second my mind thinking about blog.. its seem i kinda miss my blog.. then i think i should give my blog a life again.. so i will start from today.. i will post anything that happen to me or arround me.. and i will use 2 language english or melayu(sabahan) boleh bha kan? because some of my follower not from malaysia.. they a gamers from turkey, brazil, etc.. and i will post something usefull like "how to play wechat, kakao talk, whatsapp, upload instagram picture using a pc" or "how to play psp game on your pc" and i will share you some of my cool anime that i've been watching and games that i've been playing.. and maybe give you a little story about my life at kuala lumpur..ermm.. i think thats all from me right now.. =) thx for reading and happy ramadhan day!