Share Me Your Link Please.. :P

Followers

Lepak Kat sini la.. ^_^

About Me

My photo

Hello my friends! :) first thing i want you all to know that i already connect my blog with my google+ account.. this is the 1st time i'm using google+ although i really don't understand how it's works.. but its similiar to others social network.. so i will try my best to do what i can.. so i will start all the introduction from the beginning well my name is sulyussuf sulaiman.. but you all can call me hafiz or my in game name (IGN) NaharaShuya i'm a gamers.. i'm still study.. the class i attend right now is called architecture drafting.. its a little bit hard for me but i'll try my best so when i finish study i can be a draftsman or architect wish me luck :).. erm.. there is so many thing i want to share.. but maybe i will post it later.. when the right time is come i will post it here.. you all just wait ok.. dont forget to follow me at my blog and all my social network thx >_^V

Saturday, January 29, 2011

Apa pendapat korang erk??!

Assalammualaikum to all my friends and salam sejahtera...
sebenar nya entry sya ari nhe x la special sangat... entry biasa2 jak :P
dan tujuaan entry sya nie supaya korang bleh bagi komen2 korang yg mahal2 tu ataupun pendapat la.. sebab kebanyakan entry sya yg lain2 cuma 1-2 org jer yg komen hurmmm =_=" x best waaaa. >.< mrajuk nie nanti law cam nie.. =P hehe "Buang tebiat"...

okey la.. mcm nie.. sebenarnya sya nak tanya pendapat korang la kan... ermm.. ada 2 soalan nie.. soalan yg 1st perlukah blog seseorang itu kelihatan cantik/menawan?? ataupun sekadar ada blog ja and banyak entry pun dah cukup??? x payah nak make up banyak2.. yg mana 1 yg penting??

and soalan ke2 pla.. korang rasa yg mana 1 dpt menarik people utk menjadi follower kat blog kita?? bahan ceritanya kah?? ataupun cuma design blog kita cantik2 ja pun da dpt tarik follower?? 

bunyi soalan tu mcm sama kan? tapi sebenarnya dia 2 ayat yg berbeza.. :P bingung ka?? huhuhu.. itu la soalan yg bermain2 kat otak sya skrang nie.. hmmm.. xbleh tulis 2-2 arr mesti kena pilih 1 jak.. yg mana 1 lebih penting? 1 answer for 1 question.. okey..

well persoalan ini timbul becoznyaaaaa.. sya ingin tahu laaaa.. hehe..
supaya sya bleh mengimprove kan lagi my blog nie and maybe soalan ini juga berguna pada org2 yg baru sahaja ingin menceburi bidang blog ini.. habis sya nie masih newbie lagi baa.. masih banyak benda sya xtau..

and sory la law sya nie banyak tanya k..
apa2 pun plss give me ur comment ASAP okai?? thx for reading..

No comments:

Post a Comment