Share Me Your Link Please.. :P

Followers

Lepak Kat sini la.. ^_^

About Me

My photo

Hello my friends! :) first thing i want you all to know that i already connect my blog with my google+ account.. this is the 1st time i'm using google+ although i really don't understand how it's works.. but its similiar to others social network.. so i will try my best to do what i can.. so i will start all the introduction from the beginning well my name is sulyussuf sulaiman.. but you all can call me hafiz or my in game name (IGN) NaharaShuya i'm a gamers.. i'm still study.. the class i attend right now is called architecture drafting.. its a little bit hard for me but i'll try my best so when i finish study i can be a draftsman or architect wish me luck :).. erm.. there is so many thing i want to share.. but maybe i will post it later.. when the right time is come i will post it here.. you all just wait ok.. dont forget to follow me at my blog and all my social network thx >_^V

Friday, January 28, 2011

Time Out!.. >_^

assalammualaikum pembuka kata... 
hari nie aku xda apa2 idea lar.. sbb dari tadi aku
main psp ja ma kwn aku nhe.. kami lawan main pes2010..
dan berakhir dengan seri coz penalty kick x di kira..>_^
nyaris2 x p sembahyang jumaat tadi =P

erm.. lagi 1 thx ya pada sesiapa yg sudi jadi follower sya.. sya hargai sangat2.. yg dah jadi follower sya tapi sya belum follow jgn risau k.. sbb masa x mengizin kan sya BW skrang nie..
sorry k.. sya janji esok sya akan follow.. 

erm kalau bleh tingal kan la link korang kat shout box sya tu atau pun kat tabs ke3 tu.. bleh kita share2 link.. :D bleh kan??? hee~..

erm.. ohh yaa.. baru sya ingat.. pada yg baru first time masuk ke blog sya nie wellcome prens.. and jgn lupa jadi follower sya k.. confirm sya follow balik.. :D and kalau rajin2 tu click la like blog sya nie dan juga fan page sya kat facebook tu k.. Thx!..
huuuuuuu~~ 
da menguap nie.. mata pun dah berat da.. >.<
so sya tdo dlu la k.. Good nite.. >_^V

No comments:

Post a Comment