Share Me Your Link Please.. :P

Followers

Lepak Kat sini la.. ^_^

About Me

My photo

Hello my friends! :) first thing i want you all to know that i already connect my blog with my google+ account.. this is the 1st time i'm using google+ although i really don't understand how it's works.. but its similiar to others social network.. so i will try my best to do what i can.. so i will start all the introduction from the beginning well my name is sulyussuf sulaiman.. but you all can call me hafiz or my in game name (IGN) NaharaShuya i'm a gamers.. i'm still study.. the class i attend right now is called architecture drafting.. its a little bit hard for me but i'll try my best so when i finish study i can be a draftsman or architect wish me luck :).. erm.. there is so many thing i want to share.. but maybe i will post it later.. when the right time is come i will post it here.. you all just wait ok.. dont forget to follow me at my blog and all my social network thx >_^V

Monday, January 24, 2011

Motor cepa paling encem?? hehehe..

hohohoho... thx sebab sudi datang ke blog sya yg x seberapa ini...
alang2 da korang kat sini apa kata korang jadi follower sya.. bleh kan? hehehe.. nanti korang tingal kan la link korang kat shout box di sebelah kanan tu nanti sye g follow korang blik.. :D..

hari nie sya nak kenal kan korang ngan kwn2 baik sya dengan motor2 dorang yg mantap2... huahuahua....

member yg 1st nie nama dia pole... 
dulu tingal kat keningau gak.. tapi skrang da p membakut coz dia keja kat sna...  lagi pun memang kg dia kat sna.. hoho...
yg nie motor dia..  tapi nie colour lama la... 
skrang da ganti ngan colour baru... mcm lawa x?? >_^V.. hee~~..
mcm mana pulak ngan yg nie? power x? nama tuan punya moto nie Yau... gambar org nya xda coz aku lupa nak ambik gambar dia.. jadi motor die je la aku kasi nampak k.. huhuh.. 

 
yg nie my brother dengan motor nya yg masih guna kaler lama ohoho... nama dia Wira..
rupa moto dia skrang da jadi mcm nie... dia nie memang gila purple sikit.. semart kan.. nampak simple ja... :D

member yg 1 nie pula nama dia Abu.. gambar dia pun sye xda huhu.. motor dia jela dulu korang tengok.. k..

Old colour 
New colour..  sori kabur sikit pic nie huhuhu... 


dan yg nie pula adalah aku!! yeahh!!.. wahahaha.. =P.. xkan aku xda kan.. mana bleh ketingalan.. huehueue... 


and this is my sayang.. >_^V and kira dya nie otai moto2 di atas.. coz paling laju.. wahahaha.. kunun la.. =P.. 

sebenarnya ada ramai gie member2 sya yg lain.. si richie, pipi, nizam ngan zul kat kelombong, si mek, aping.. ping budak2 skuter lagi wewin, ruin, manaf, aii ramai lagi la... tapi lain kali la aku post tentang dorang.. sbb x larat dah =P

ok la... itu jak dari sya.. skrang dah time utk tdo.. coz mlm nak keja lagi >.< ermmm... korang komen2 la skit k.. jadi ada juga utk sya baca2 nanti >_^ daaaa... assalammualaikum... :D

No comments:

Post a Comment