Share Me Your Link Please.. :P

Followers

Lepak Kat sini la.. ^_^

About Me

My photo

Hello my friends! :) first thing i want you all to know that i already connect my blog with my google+ account.. this is the 1st time i'm using google+ although i really don't understand how it's works.. but its similiar to others social network.. so i will try my best to do what i can.. so i will start all the introduction from the beginning well my name is sulyussuf sulaiman.. but you all can call me hafiz or my in game name (IGN) NaharaShuya i'm a gamers.. i'm still study.. the class i attend right now is called architecture drafting.. its a little bit hard for me but i'll try my best so when i finish study i can be a draftsman or architect wish me luck :).. erm.. there is so many thing i want to share.. but maybe i will post it later.. when the right time is come i will post it here.. you all just wait ok.. dont forget to follow me at my blog and all my social network thx >_^V

Sunday, January 30, 2011

"kamu fikir kamu hebat la kunun" utk mereka2 yg pernah jadi kwn aku dlu...

well hello prens.. and my ex frens.. hari nie aku rasa mcm nak memaki jak la.. u know why?? sebab segelintir dari kwn2 aku time aku skola dlu skrang da bukan mcm kwn dah.. aku pun xtaw maw gelar dorang nie apa.. mcm si taik2 bha tau ka!!.. 

langsung nda maw melayan nie konon.. mcm la hebat sangat.. mcm pig ada la.. baru belajar tinggi 1 tingkat dari sya trus nda mo melayan kunun.. punya la tembirang.. apa kmu pikir aku kerja di shell ni nda da pelajaran ka? weeiii tengok gaji sepa lagi besar lorhhh.. mcm si taik2 ja kamurang.. F*CK OFF!!

apa lagi yg di facebook nie alamaa.. hahaha aku komen buli2 nda di reply... astagaaa.. mcm pantat betul2 owh... eii panas owh.. hahaha.. kalau la aku jumpa kamu kan.. aku kasi rasa juga kamu nie kasut kerja aku size10...  btul bha... kalau jadi manusia tu kan jgn tlampau tembirang bha.. kalau suda berjaya jgn la maw tunjuk yg kamu hebat dan org2 yg mcm aku nie kunun kamu nda maw pandang.. CEEHH!!! HAAKK PUII!!!!.. pi mati la BABI.. hahaha.. weeeiiiii...
heran aku panas btul aku nie hari.. hahahah..

okey la suda la.. makin aku memaki makin aku bedosa.. baik aku simpan jak.. tapi awas owh law aku jumpa kamu di mana2.. hahah aku minta maaf awal2 la k.. tapi confirm aku maki depan2... 

jadi bagus kamu harap2 nda jumpa sma sya la.. hahahahaha....
sya suda mark owh kamurang... yg pernah 1 skola ma sya tu kamu tau sya mcm mana kan.. hahah sampai skrang sya msh mcm dlu juga so paham2 la arr..

anyway thx for reading.. :P
assalammualaikum...

2 comments:

  1. UInaaa... Panas btul owh ko, fiz.... sabar bah...

    ReplyDelete
  2. hee dah sejuk dah bha.. :P hek3.. thx for comment lenn ^_^

    ReplyDelete