Share Me Your Link Please.. :P

Followers

Lepak Kat sini la.. ^_^

About Me

My photo

Hello my friends! :) first thing i want you all to know that i already connect my blog with my google+ account.. this is the 1st time i'm using google+ although i really don't understand how it's works.. but its similiar to others social network.. so i will try my best to do what i can.. so i will start all the introduction from the beginning well my name is sulyussuf sulaiman.. but you all can call me hafiz or my in game name (IGN) NaharaShuya i'm a gamers.. i'm still study.. the class i attend right now is called architecture drafting.. its a little bit hard for me but i'll try my best so when i finish study i can be a draftsman or architect wish me luck :).. erm.. there is so many thing i want to share.. but maybe i will post it later.. when the right time is come i will post it here.. you all just wait ok.. dont forget to follow me at my blog and all my social network thx >_^V

Wednesday, January 26, 2011

Gaduh kat facebook!.. hahaha

weii hari nie ramai budak2 xial2 di facebook hak3...
aku pun x tau ape masalah dorang kat aku...
rasa2nya aku xda wat salah pa2 pun kat dorang.. 
aku cuma post nie jer  semalam... 



sya post nie pun dia xpuas hati ke?? bengong la tu budak hahaha...
tapi mungkin dari nenek moyang dorang lagi kot dorang x di ajar beradap tu pasal la perangai mcm sampah.. hahaha.. brabis juga dia maki aku tadi,, tapi aku cool je.. =P aku xsuka la gado2 nie so aku undur kan diri je la.. biar kan jer la dia menyalak kat sana.. hak3.. paling2 pun ini jer yg aku tulis...



kira lama juga la kami main maki2.. tba dia post tangan peace.. 


aku ingat kan dia nak damai dah rupanya masih x puas hati lagi!! wakakakak betol2 la bengong punya budak huk3..
gara2 aku layan mamat tu dari siang aku x tdo sampai ke mlm.. dah la aku kena keja mlm nie.. eii memang sampah la mamat tu...  tapi xper la.. best juga memaki sekali sekala wahahaha..


okey la dah time utk aku mandi and g kerja.. 
harap korang keep in touch with me k hohoho..
assalammualaikum...

4 comments:

  1. Molek sangatlah kalo jadikan FB ni sebagai tempat untuk bertekak..

    ReplyDelete
  2. Drpd face 2 face... Bgus lagi gaduh dlm fb saja... hahah

    ReplyDelete
  3. hahaha betul jugak kan.. >_^
    kalau face 2 face nanti betumbuk pla trus sakit 1 badan... kalau kat fb sakit hati jak hek3.. :P

    ReplyDelete