Share Me Your Link Please.. :P

Followers

Lepak Kat sini la.. ^_^

Sunday, February 20, 2011

My last entry for today...

haii sya kembali lagi.. :P hehe selepas sye join FaceBlog tadi sya jumpa Blogger Chat Room kat sana.. and org2 kat dlm room tu semuanya best2 rugi la kalau korang x join "BCR".. :P.. and yg lebih best g follower sye trus bertambah dan suda melebihi 50org hehe... ^^ thx to FaceBlog and Bloggers Chat Room

so Org bertuah yg menjadi follower sya yg ke50 itu akan sya share kan blog nya.. hee.. sye nak buat award tapi blum berapa pandai.. gi pun law sya buat award x lawa.. :P

so org yg bertuah itu adalah... jeng... jeng.. jeng..... 


ainina jelani punya blog hehehehe :P thx ye ainina sebab sudi jadi follower sya ^_^.. sya hargai sangat2.. sya akan usaha kan juga nie buat award cantik2 utk ainina.. nti law da siap sye bagi kat ainina tapi x janji la erk.. huhu.. 

dengan itu maka tamat la suda masa utk sya main blog hari ini.. huk3.. sya really2 need to sleep right now.. coz nanti mlm nak keja.. so thx for reading yea.. bye2... Assalammualaikum...

7 comments:

  1. untuk pengetahuan..FACEBLOG dan Bloggers Chat Room (BCR) takde kena mngena sebenarnya yek Hafiz..ramai yg tersilap..tp takpe, yg penting teruskan berchatting bersama geng BCR..ngehh..=p

    ReplyDelete
  2. ainina hehe nape nak segan plak.. ^^ anyway thx bebanyak k sudi follow hafiz :D

    jejaka terhangat: hehe itu la bro.. mcm mana bleh silap nie.. hik3.. tapi xpe aku dah edit dah entri tuh hehehe ^_^

    ReplyDelete
  3. wahh member baru kat BCR ni..selamat berkenalan.. :)

    ReplyDelete
  4. yerr siti hee~.. xD selamat berkenalan erk.. >_^V
    dah follow hafiz ke? nanti hafiz follow siti ^^

    ReplyDelete
  5. salam ana nak buat promosi nie,
    Dapat RM100 - RM500 Sehari Dengan Bisnes Segera!
    Dapatkan Laman Web Anda Sendiri & Nikmati Keuntungan 100% Milik Anda.
    Murah hanya rm 49.90
    kalau nak maklumat lanjut sila layari link nie=)
    http://www.dmshop.netii.net/
    tq.100%confirm

    lagi2 promosi kalau nak resepi resepi yang sedap & menarik sila layari link ini
    http://mynoraza-resepiariffbonda.blogspot.com/
    follow sekali pun chumel2 juga =)

    dan juga tutorial letak banner HB dapat gain 4 sen per click =) http://splendiferousandleisure.blogspot.com/2011/02/tutorial-letak-heartbeatdapat-4-sen-1.html
    tq
    btw nice to know you keep in touch

    ReplyDelete
  6. waa anaiha yusof.. bukam main lagi erk.. hehe.. oke2.. nanti hafiz cuba la k.. thx for inform me this usefull info.. hik3.. nice to know u too!.. >_^V

    ReplyDelete