Share Me Your Link Please.. :P

Followers

Lepak Kat sini la.. ^_^

About Me

My photo

Hello my friends! :) first thing i want you all to know that i already connect my blog with my google+ account.. this is the 1st time i'm using google+ although i really don't understand how it's works.. but its similiar to others social network.. so i will try my best to do what i can.. so i will start all the introduction from the beginning well my name is sulyussuf sulaiman.. but you all can call me hafiz or my in game name (IGN) NaharaShuya i'm a gamers.. i'm still study.. the class i attend right now is called architecture drafting.. its a little bit hard for me but i'll try my best so when i finish study i can be a draftsman or architect wish me luck :).. erm.. there is so many thing i want to share.. but maybe i will post it later.. when the right time is come i will post it here.. you all just wait ok.. dont forget to follow me at my blog and all my social network thx >_^V

Sunday, February 20, 2011

Nie jak yg terlintas kat kepala hotak aku.. :P


Haii... hoho.. di pagi yg indah dan udara nya yg masih segar bugar nie aku nak bagi salam la... Assalammualaikum!!.. naa jawab jgn x jawab coz berdosa law x jawab hehehe.. bagi yg non muslim aku ucap kan selamat pagi la.. dan selamat bercuti di hujung minggu.. ^^ semoga korang semua bergembira disamping org yg tersayang... 

Hari nie mcm biasa la.. aku baru habis keja jam8 tadi.. and memang tired gila.. namun disebab kan blog aku nie dah lama x aku update2 so aku nak update la skrang.. hee~ lama meh?? baru 1 hari pun.. :P

aku sebenarnya tadi di ajak oleh member2 aku.. dorang bawa aku p mahua.. korang tau x tempat tu?? apa?? xtau?? adei.. mahua tu tempat mandi2 la.. kat sana ada air terjun..  


Org yg Buat signboard nie Failed BI huhu

naa ini la air terjun tu..
Nampak kan signboard tu? air terjun nie terletak kat tambunan.. so kalau nak jumpa air terjun nie pi jak la tambunan.. :P.. huhuh lari tune uda ceta sya nie.. ok back on road.. jadi masalah nya skrang nie sya penat.. baru jak balik keja huhu.. semalam tdo jam4.30 subuh bangun jam6.30 pagi 2jam ja tdo.. jadi skrang kepala ku tengah menahan beban yg amat berat.. gara2 x cukup tdo.. kalau aku ikut lagi p mahua silap2 bleh pingsan nie.. huk3.. 

Tapi aku kesian plak ngan member2 aku nie.. dah bnyak kali dah.. asal hujung minggu ja mesti dorang bawa aku join2 planing dorang dan banyak kali juga aku x join huhuh... mcm mana juga asal hujung minggu aku bukan dpt cuti.. kalau aku ikut confirm sampai ke petang baru pulang.. pastu jam 7.30mlm nak pi keja dah.. mana tahan.. kalau malam nya tu aku cuti nda pa la juga kan.. huhuh..

So aku harap member2 aku tu paham la.. bukan aku sengaja2 x mau ikut.. tapi aku pikir kerja aku bha.. nanti bos buang aku keja naa susah g mau cari keja.. kan3.. so itu jak la dari sya.. tq arr coz sudi baca my entry yg teda2 nie hahaha :P mcm mana juga ini ja yg terlintas kat kepala hotak aku huhuh >.< bye2~~..

2 comments:

  1. yeah~~ mahua yg chanteq.. sy pernah p sna.. sejuk berabisan ni..

    ReplyDelete
  2. ye ke?? lain kali kitya p sama2 erk.. ngeeeehh~~ :P

    ReplyDelete