Share Me Your Link Please.. :P

Followers

Lepak Kat sini la.. ^_^

About Me

My photo

Hello my friends! :) first thing i want you all to know that i already connect my blog with my google+ account.. this is the 1st time i'm using google+ although i really don't understand how it's works.. but its similiar to others social network.. so i will try my best to do what i can.. so i will start all the introduction from the beginning well my name is sulyussuf sulaiman.. but you all can call me hafiz or my in game name (IGN) NaharaShuya i'm a gamers.. i'm still study.. the class i attend right now is called architecture drafting.. its a little bit hard for me but i'll try my best so when i finish study i can be a draftsman or architect wish me luck :).. erm.. there is so many thing i want to share.. but maybe i will post it later.. when the right time is come i will post it here.. you all just wait ok.. dont forget to follow me at my blog and all my social network thx >_^V

Tuesday, February 15, 2011

Salam Maulidur Rasul

hyee semua.. pa khabar?? harap2 sihat la k.. ^_^..
sya nak minta maaf la pasal lama da x buat BW and update blog..
hmm... sebenarnya bukan sya sengaja.. 
wifi kat rumah buat hal.. dah nak dekat semingu da xda internet.. skrang pun online guna kakak ipar punya broadband jak.. huhu.. so di kesempatan ini sya ingin mengucapkan...


selamat menyambut Maulidur Rasul bagi semua umat islam seluruh dunia... ^_^V.. sory la entry sya nie agak lambat sedikit.. semua nie disebab kan oleh sebab2 kat atas tu la huhu.. 

tapi yg penting blog sya menghasil kan bahan bacaan utk santapan korang semua.. hehehe.. and kenapa xda entry tentang valentine day kat blog sya nie erk?? ok. . sebenarnya.. dari kecik sampai skrang sya x penah sambut valentine.. well org x ensem mana da sumandak.. hehe.. ada pun kejap2 break.. mcm mana nak sambut kan. :P bagi sya hari valentine nie mcm x wujud pun.. lagi pun islam melarang kita menyambut valentine day nie.. so sya rasa xpa la kan law sya nda sambut ^_^.. tapi walau apa2 pun sya tetap syg ma huny baru sya.. ^_^ hahah

No comments:

Post a Comment