Share Me Your Link Please.. :P

Followers

Lepak Kat sini la.. ^_^

About Me

My photo

Hello my friends! :) first thing i want you all to know that i already connect my blog with my google+ account.. this is the 1st time i'm using google+ although i really don't understand how it's works.. but its similiar to others social network.. so i will try my best to do what i can.. so i will start all the introduction from the beginning well my name is sulyussuf sulaiman.. but you all can call me hafiz or my in game name (IGN) NaharaShuya i'm a gamers.. i'm still study.. the class i attend right now is called architecture drafting.. its a little bit hard for me but i'll try my best so when i finish study i can be a draftsman or architect wish me luck :).. erm.. there is so many thing i want to share.. but maybe i will post it later.. when the right time is come i will post it here.. you all just wait ok.. dont forget to follow me at my blog and all my social network thx >_^V

Wednesday, February 23, 2011

Read This Then Get Photoshop For Free

Assalammualaikum and slamat petang my beloved friends.. xD.. sebenarnya sya x tau nak wat entri ape hari nie.. jadi dari tadi pagi sya lepak2 kat BCR jer.. kebanyakan ceta dorang semua pasal edit2 pic, nak buat icon utk shout box dan sebagai nya.. so sye yg memang xtau langsung nak edit2 pic nie pun menyampuk2 jer la.. huk3.. walau pun nampak sangat mcm org gila :P

so bediri nya hafiz disini pada hari ini ingin membantu mereka2 yg memerlukan bantuan.. sebab ada yg nak edit2 pic tapi x ada software utk edit pic.. so hafiz nak bagi 1 sofware yg memang famous di kalangan org2 yg pro edit picture.. name software nie Photoshop.. memang kalau pro2 nak edit pic dorang guna software ini la..


So kalau korang nak software photoshop nie secara percuma just Click Here to Download.. >_^V..

jgn risau erk.. itu bukan virus.. confirm 100% selamat..  
hohoho.. akhirnya ada juga entri hafiz utk hari nie.. hehe..
so thats all from me.. kalau kamu amek software tu jgn lupa komen taw.. lepas komen tu follow la skali k.. nanti tingalkan jejak kat shoutbox hafiz.. nanti hafiz gi follow blik.. :P

k bye2.. Assalammualaikum...

10 comments:

  1. ada photoshop . tp tk rety gune , hehe

    ReplyDelete
  2. thanks for sharing!really help me a lot!
    has followed you oledi:)

    ReplyDelete
  3. farah Chomot : same la kita farah huhuh.. hafiz pun xreti gak pakai nie photoshop dengan se expert2 nya.. dpt edit simple2 jak huhuh..

    farhad daud : u wellcome bro.. and thx for following me.. i will hit u back hehe.. :P

    ReplyDelete
  4. farah tk thu gune sgt . sbb bru je dowload . hehe

    ReplyDelete
  5. sharing is caring..
    meh sini nak mereng2 kat BCR :)

    ReplyDelete
  6. farah : study2 la dlu :P lama2 expert la nanti..

    cik fyza : yer la tu.. hehe thx yer sudi comment..
    jom mereng2 kat BCR hik3.. :P

    ReplyDelete
  7. huhu..cm ni pon leh ke? cr ilham kt BCR nk wt N3..huhu

    ReplyDelete
  8. hehe.. mang la bleh coz ilham tu ada kat mana2 jer kan.. :P anyway thx comment heheh :D

    ReplyDelete
  9. aien try download photoshop nieyh tp dye leyh bg harm kt lappy aien la..camner yea??agak poning..!!!hehhee

    ReplyDelete
  10. harm ape erk aien?? hafiz x paham.. software nie x yah nak install download je then bleh pakai trus.. and memang 100% bukan virus.. its safe.. hafiz pakai software nie la nak edit pic..

    ReplyDelete